Wij bieden u een ruime keuze artikelen aan, voornamelijk uit de periode 1933 – 1945. De originaliteit van onze artikelen is gegarandeerd. ( tenzij anders aangegeven )

Wij verzenden onze artikelen normaal gesproken altijd met PostNL en wij rekenen de daarvoor geldende tarieven. In verband met de steeds wisselende tarieven bevelen wij u aan om op de site van PostNL u zelf te informeren naar de geldende tarieven. Het verzend geschied geheel op eigen risico ! Als u wilt dat het artikel verzekerd of aangetekend moet worden verzonden dan moet u dat zelf aangeven. De pakketten worden zorgvuldig en degelijk ingepakt. Beschadiging van de door u gekochte artikelen, door het vervoer of door een niet correcte behandeling van de vervoerder zijn niet voor onze rekening. De verzendkosten moeten vooraf betaald worden, alsmede ook de artikelen. Na ontvangst van het totaalbedrag word het artikel verzonden.

Het is ook mogelijk om via een andere vervoerder het artikel te laten versturen. Dit moet dan wel in overleg met ons gaan en tegen de gemaakte kosten.

Indien u wilt kan tegen betaling het gekochte artikel ook bezorgd worden, dit natuurlijk na goed overleg en vooruitbetaling van de vervoers kosten. Mocht de staat van het artikel u tegenvallen dan worden de vervoerskosten niet geretourneerd.

Het is ook mogelijk om het gekochte artikel op een militariabeurs op te komen halen als wij daar in de buurt staan. De kalender waar wij staan kunt u terugvinden op de site. U bespaart dan verzendkosten !

Over het terugsturen van artikelen en het retourneren van de daarvoor gemaakte kosten,  moeten persoonlijke afspraken met ons worden gemaakt. Wij houden altijd het recht om uw klacht ongegrond te vinden en om deze reden alleen het eventuele aankoopbedrag te retourneren en niet de door u betaalde en gemaakte verzendkosten.

Het geroutineerde artikel dient in dezelfde staat te verkeren als wij het u hebben geleverd.